WELCOME

Υγεία Ομορφιά Καλλυντικά

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο. Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified) Δείτε τα προϊόντα

WHAT'S NEW

Τελευταία Νέα

Σύστημα ψύξης Peltier και φωτοαποτρίχωση

Aπό το 1839, ο Jean Peltier παρατήρησε ότι αν δύο διαφορετικά υλικά μέταλλα συνδεθούν μεταξύ τους και τροφοδοτηθούν με χαμηλή συνεχή τάση, τότε παράγεται ψύξη ή θέρμανση ανάλογα με την πολικότητα της πηγής τροφοδοσίας. Η παραγόμενη θέρμανση δεν σχετίζεται με την θερμότητα joule που προκαλείται όταν

Κρέμα με αβοκάντο για πρόληψη ραγάδων

Biosente Avocado Cream Φυσική κρέμα με αβοκάντο σε μεγάλη περιεκτικότητα, για πρόληψη και αντιμετώπιση ραγάδων. Ιδιαίτερα ισχυρό προϊόν με αίσθηση βαθειάς ενυδάτωση για πάνω από 24 ώρες, με ιδιαίτερα ευχάριστο άρωμα. Συστατικά Έλαιο αβοκάντο Αμυγδαλέλαιο Γλυκερίνη Βούτυρο καριτέ

Ιλαρά, ερυθρά, ανεμοβλογιά

Ιλαρα Οφείλεται σε διηθητικό ιό και μεταδίδεται με σταγονίδια ή “δι’ επα-φής” και αφήνει ανοσία. Εκδηλώνεται με καταρροϊκά φαινόμενα από τους οφθαλμούς και το αναπνευστικό καθώς και με λευκές κηλίδες στον βλεννογόνο της παρειάς (κηλίδες Koplik) και εξάνθημα στο πρόσωπο, τον κορμό και τα άκρα.

Συχνές Ερωτήσεις για τις Βαφές Μαλλιών

Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τις βαφές....   Ποια είναι η αρίθμηση των βαφών που εμφανίζονται στα πακέτα των βαφών; Πως λειτουργούν και τι σημαίνουν;   Υπάρχει μια διεθνής κλίμακα 10 αποχρώσεων, η οποία κυμαίνεται από μαύρο μέχρι πολύ ανοιχτό ξανθό. Ο αριθμός στο πακέτο δίνει

Τα αίτια της υπερτρίχωσης

Η υπερτρίχωση είναι η αύξηση τριχώματος σε οποιαδήποτε περιοχή, τοπική ή εκτεταμένη, η οποία είναι ασυμβίβαστη ως προς τη θέση, την ηλικία και το φύλο του ασθενούς. Πιο συνοπτικά υπερτρίχωση είναι η υπερβολική αύξηση τριχοφυΐας ή η παρουσία τριχοφυΐας ως προς το σημείο που εμφανίζεται και ως προς τη

Νοσήματα κολλαγόνου , Ρευματικός πυρετός

Τα νοσήματα του κολλαγόνου είναι μια σειρά νόσων που σαν κοινό χαρακτηριστικό την φλεγμονώδη αντίδραση και την ινώδη εκφύλιση του συνδετικού ιστού (κολλαγόνου).     Κατατάσσονται ως εξής:   Νοσήματα όπου προσβάλλονται κυρίως οι περιαρθρικοί ιστοί   &nbs

Ιδιομορφίες χαρακτηριστικών

Ιδιομορφίες μετώπου Το μέτωπο μαζί με τα φρύδια πρέπει να καταλαμβάνουν το 1/3 του προσώπου, τα χείλη ως το πηγούνι το άλλο 1/3 και το υπόλοιπο μεσαίο τμήμα του προσώπου το τελευταίο 1/3 του προσώπου.  Και οι τρεις αυτές ζώνες πρέπει να έχουν ίσο ύψος ώστε να χαρακτηρίζεται το πρόσωπο ιδανικό ως

Δίαιτα Άτκινς

Δημιουργήθηκε στη δεκαετία του '70 από τον Dr Atkins και πρόσφατα έγινε ξανά της μόδας. Σύμφωνα με τη θεωρία του εφευρέτη της, οι υδατάνθρακες προκαλούν υπερπαραγωγή ινσουλίνης και συνακόλουθα πείνα, με αποτέλεσμα την κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας φαγητού και την αύξηση του σωματικού βάρους. Η δί

Πρόσθετα τροφίμων

Τα πρόσθετα τροφίμων περιέχονται στα περισσότερα (αν όχι σ’ όλα) τα συσκευασμένα τρόφιμα και στο ευρύ κοινό είναι γνωστά ως συντηρητικά. Αν ανατρέξετε στα συστατικά που απαρτίζουν κάθε φορά ένα τρόφιμο ακριβώς από κάτω θα διαβάσετε λέξεις όπως ασκορβικό οξύ ή νάτριο, οξικό οξύ, θειώδη, γλουταμινικό

Στοματίτιδες

Αφθώδης στοματίτιδα Η αφθώδης στοματίτιδα είναι τα συνηθισμένα αλλά ενοχλητικά μικρά και επώδυνα έλκη μέσα στο στόμα. Εμφανίζονται μόνα τους ή πολλά μαζί στην εσωτερική επιφάνεια των παρειών και των χειλέων, πάνω στην γλώσσα, στην βάση των ούλων και τον ουρανίσκος. Η αιτία δημιουργίας τους παρ

Βασικές ψυχολογικές θεωρίες

Πριν το τέλος του 18ου αι. η ψυχολογία διαχωρίστηκε από τη φιλοσοφία και χρησιμοποιώντας συστηματικά την παρατήρηση και το πείραμα, έγινε αυτόνομη επιστήμη.  Το 1879 ο Wundt ίδρυσε στη Λειψία, το πρώτο ψυχολογικό εργαστήρι και έδωσε έμφαση στη φυσιολογική πλευρά των ψυχολογικών φαινομένων.  Μετά από

Σωστό και υγιεινό μαγείρεμα

Η προετοιμασία των τροφίμων σε μερίδες μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τον έλεγχο της μικροβιακής ανάπτυξης, επειδή επιτυγχάνεται ταχύτερη μεταβολή της θερμοκρασίας του προϊόντος και περιορίζεται ο χρόνος έκθεσης του σε θερμοκρασίες κατάλληλες για την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών. Κα

Κρυοθεραπεία

Η κρυοθεραπεία είναι θεραπευτική μέθοδος με την οποία επιτυγχάνεται η τοπική μείωση της θερμοκρασίας στο ανθρώπινο σώμα, μείωση από την οποία επωφελείται λόγω των φυσιολογικών της αντιδράσεων που είναι: Πρωτογενής και άμεση γενική και τοπική αγγειοσυστολή καθώς και καθυστερημένη γενική αγγειοσυ

Μασάζ για μωρά

Το βρεφικό μασάζ αποτελεί μία πραγματική έκφραση της αγάπης της μητέρας ή του πατέρου ο οποίος ο και το χαϊδεύει.  Το μωρό με τη σειρά του σε αυτήν την περίπτωση, της εκδηλώνει σημάδια αγάπης.  Με το άγγιγμα το μωρό βιώνει κάτι μοναδικό, βιώνει την αγάπη και την αφοσίωση.  Η σχέση γονέας - παιδί εδρ

Διατάσεις ρόλος

Οι μύες στο σώμα μας έχουν την τάση να βραχύνονται, τόσο μετά την άσκηση όσο και στην καθημερινότητά μας. Οι διατάσεις, λοιπόν, είναι ασκήσεις που έχουν σαν κύριο σκοπό την αποτροπή αυτού ακριβώς του φαινομένου. Επίσης βοηθούν τους μύες να είναι ευλύγιστοι, εύκαμπτοι ελαστικοί. Επίσης κάνουν και τις

Χρωστικές Ε

Οι χρωστικές είναι πρόσθετες ύλες οι οποίες προσθέτουν ή αποκαθιστούν το χρώμα ενός τροφίμου που έχει χαθεί κατά την επεξεργασία του. Παράδειγμα αποτελεί το λυκοπένιο (Ε160d). Ανήκει στην ομάδα των καροτενοειδών και έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.   Απαντάται στις τομάτες, στις οπ

Συντηρητικά – Αντιοξειδωτικά

Τα συντηρητικά παρατείνουν το χρόνο διατήρησης των τροφίμων προστατεύοντάς τα από αλλοιώσεις που προκαλούνται από μικροοργανισμούς. Παράδειγμα αποτελεί το βενζοϊκό οξύ (Ε210). Χρησιμοποιείται σε μπύρες, μη οινοπνευματώδη αρωματισμένα ποτά, λαχανικά σε ξύδι, μαρμελάδες, ζελέδες, σάλτσες, χαβιάρι κ.α.

Διατροφή στην εμμηνόπαυση

Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, ο ρόλος της διατροφής  είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην εμφάνιση και την ποιότητα του δέρματος.  Τα συστατικά τα οποία είναι πολύτιμα στην ηλικιακή αυτή περίοδο της γυναίκας είναι κυρίως βιταμίνες και άλλα στοιχεία. Αναλυτικότερα η βιταμίνη Α (ρετινόλη) βοηθά στη

Υποκατάστατα ζάχαρης και αλατιού

Τα υποκατάστατα έχουν σκοπό την απώλεια θερμίδων ή την αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων, όπου χρειάζεται να μην χρησιμοποιούμε ζάχαρη ή αλάτι. Σήμερα κυκλοφορούν ευρέως διάφορα υποκατάστατα. Οι γλυκαντικές ουσίες που υποκαθιστούν την ζάχαρη είναι:   Η ζαχαρίνη. Μια γλυκαντική ουσία με

Μαθησιακές δυσκολίες

Κατά τη σχολική περίοδο τα παιδιά ασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες και φυσικά με τη διαδικασία της μάθησης.  Σε αυτήν την περίοδο παρατηρούνται σε ορισμένα παιδιά, κάποιες μαθησιακές δυσκολίες.  Υπάρχουν κάποιες γενικευμένες μαθησιακές δυσκολίες και κάποιες ειδικές.  Στην περίπτωση όπου ένα πα

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ