Υλικά για το αποκριάτικο μακιγιάζ

Εύη Ζάρπα στις 30-09-2023

Υλικά για το αποκριάτικο μακιγιάζ Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στο αποκριάτικο μακιγιάζ είναι υδατοδιαλυτά Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σφουγγάρι λάτεξ για να τοποθετήσουμε το χρώμα – βάση και στην συνέχεια με πινέλο να φτιάξουμε τις λεπτομέρειες και τις λεπτότερες γραμμές. Τα χρώματα αυτά είναι ιδιαίτερα εύχρηστα γιατί στεγνώνουν εύκολα, είναι σταθερά  και αφαιρούνται γρήγορα με απλό πλύσιμο με νερό.  Έτσι τα παιδιά που τα χρησιμοποιούνται συνήθως για να βάψουν το πρόσωπό τους δεν ταλαιπωρούνται κατά την αφαίρεσή τους.
  •  Συνήθως υπάρχει μεγάλη ποικιλία σφουγγαριών στα  αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σφουγγάρια λάτεξ.
Επίσης, καλή ιδέα είναι να προμηθευτούμε μια αρκετά μεγάλη σειρά πινέλα μακιγιάζ. Χρησιμοποιούμε πινέλα είτε φυσικής , είτε συνθετικής τρίχας τα οποία είναι και πιο οικονομικά. Άλλο υλικό που χρειάζεται είναι η χρυσόσκονη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πρόσωπο, αλλά αρκεί να βεβαιωθούμε ότι έχουμε χρησιμοποιήσει ζελέ ώστε να κολλήσει καλά στο πρόσωπο. Δεν πρέπει να μπαίνει κοντά στα μάτια και ούτε να χρησιμοποιείται στα πολύ μικρά παιδιά , για να αποφύγουμε τα ατυχήματα. Για κάποια ειδικά εφέ όπως ουλές , ή για να αλλάξουμε το σχήμα σε ορισμένα μέρη του προσώπου όπως η μύτη, το μέτωπο και το πηγούνι, χρησιμοποιούμε ειδικό κερί.   Επιμέλεια κειμένου και μετάφραση Ζάρπα Μαίρη Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής Πηγές: makeupmagazine.com
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ