Χαρακτηριστικό γνώρισμα των νυφικών χτενισμάτων είναι ο συνδυασμός τους με τα νυφικά.  Η κάθε νύφη εκτός από το ότι πρέπει να δείχνει ρομαντική και ανάλαφρη, θα πρέπει ταυτόχρονα να αναδεικνύει και τη δικής της προσωπικότητα.  Βασικό ρόλο στον τρόπο χτενίσματος παίζει το χρώμα του νυφικού, το στυλ του, το μήκος των μαλλιών, η ηλικία της νύφης και το είδος του πέπλου αν φοράει.

 

Υπάρχουν κλασικά χτενίσματα νύφης, όπως είναι το μονόπλευρο με μπούκλες ή ο κότσος.  Αν δεν επιλεγεί κάτι κλασικό, μπορεί να εφαρμοστεί οποιοδήποτε χτένισμα.

 

Τέλος να αναφέρουμε πως κατά τα νυφικά χτενίσματα, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φαίνονται τσιμπηδάκια ή άλλα βοηθητικά εξαρτήματα για το πιάσιμο των μαλλιών.  Όλα πρέπει να καλύπτονται είτε με τα μαλλιά, είτε με διάφορα αξεσουάρ στολισμού όπως εγγράφες, λουλούδια ειδικά κοκαλάκια κ.α.

 

 

 

Κατερίνα Βολτή

Καθηγήτρια Κομμωτικής

Avant Garde

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας,
με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)