EPDermaCare Voucher

Εργαλεία για περιποίηση νυχιών

Εύη Ζάρπα στις 30-09-2023

Εργαλεία για περιποίηση νυχιών Τα εργαλεία του μανικιούρ, είναι τα μέσα που θα οδηγήσουν τον τεχνικό του μανικιούρ σ’ ένα άρτιο αποτέλεσμα.
  1. Ξυλάκια
  2. Ελαφρόπετρες
  3. Σπάτουλες pusher
  4. Σπρώχτης
  5. Λίμες
  6. Κόφτες
  7. Βούρτσα για τα νύχια
  8. Λειαντικά των νυχιών
  Τα ξυλάκια είναι ειδικά στρογγυλά ξυλάκια που το ένα άκρο τους έχει σχήμα μολυβιού, ενώ το άλλο άκρο του είναι απότομο και διαγώνια κομμένο. Τα ξυλάκια τα χρησιμοποιούμε για να χαλαρώσουμε το επωνύχιο, για να καθαρίσουμε το ελεύθερο άκρο στην κάτω επιφάνειά του.   Την ελαφρόπετρα την χρησιμοποιούμε για να ξεκολλήσουμε το επωνύχιο απο την επιφάνεια του νυχιού.   Οι σπάτουλες είναι ειδικά εργαλεία που μοιάζουν με στυλό. Το ένα τους άκρος έχει σχήμα δόρατος και το άλλο άκρο είναι περισσότερο αποπεπλατισμένο. Μας βοηθούν να σπρώξουμε προς τα πίσω τις άκρες του επωνυχίου. Το υλικό κατασκευής τους μπορεί να είναι πλαστικό ή μεταλλικό.   Οι σπρώχτες είναι μεταλλικά εργαλεία τα οποία μας βοηθούν να ανασηκώσουμε το ξεκολλημένο επωνύχιο από το νύχι ώστε να το κόψουμε στο σωστό ύψος.   Οι λίμες είναι πολύ σημαντικό εργαλείο γιατί μας βοηθούν να δώσουμε το σχήμα που θέλουμε στα νύχια. Υπάρχουν πολλών ειδών λίμες. Οι καλύτερες απ όλες είναι οι χάρτινες. Καλό θα ήταν να έχει η κάθε μια πελάτισσα την δική της λίμα.   Οι κόφτες είναι μεταλλικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την κοπή των νυχιών ή την αφαίρεση των επωνυχίων.   Η βούρτσα είναι μία μικρή βούρτσα με ειδικό σχήμα λαβής, που την χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε τα νύχια από τη σκόνη.   Τα λειαντικά νυχιών είναι εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να λειάνουμε την επιφάνεια των νυχιών και για να δώσουμε λάμψη στα νύχια   Ζάρπα Μαρία Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής – Μανικιούρ – Πεντικιούρ Κάτοχος κρατικής πιστοποίησης
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ